آشنایی با صنعت سیمان در بورس

مطالعات تاریخی نشان می‌دهد که ایرانیان نیز همانند فینیقی‌ها، یونانی‌ها و رومی‌ها توانایی ساخت ملات‌ آبی را داشتند که می‌توانست فشار را تحمل کرده و انسجام خود را در مجاورت آب نیز حفظ نماید. آثار باقی‌مانده از ایرانیان قدیم نیز نشان می‌دهد که از دیرباز خواص هیدرولیکی آهک را می‌شناختند. از جمله این آثار می‌توان به سدها و پل‌های‌ عظیم در مناطق مختلف ایران همچون سد ایزدخواست (اولین سد قوسی جهان)، سد کرخه و سد شادروان اشاره کرد.

ذکر این نکته جالب توجه است که  قدیمی‌ترین ملات آهکی در ایران کشف شده و پختن آهک را رومی‌ها از یونانی‌ها و یونانی‌ها از ایرانیان فرا گرفته‌اند. اقوام ساکن مناطق شمالی خلیج‌فارس از نوعی ساروج استفاده می‌کردند که خواص هیدرولیکی خاص و مقاومت بالایی داشته است. معروف‌ترین این ساروج ها، ساروج خمیر است که در بندر خمیر تهیه می‌شد و هنوز تأسیسات بندری ساخته شده در نقاطی از بندر لنگه و بندر بوشهر با این نوع ملات پابرجا است.
برای دریافت مشاوره سرمایه گذاری به سایت کاری بورس مراجعه نماییید
در عصر حاضر، اولین کارخانه سیمان در سال ۱۳۱۲ در شهر ری با ظرفیت روزانه ۱۰۰ تن احداث گردید. با گذشت زمان و افزایش تقاضا برای این محصول، نیاز به احداث کارخانه‌های بیشتر آشکار شد و براین‌اساس در سال ۱۳۱۴ کارخانه دیگری با ظرفیت روزانه ۲۰۰ تن خریداری شده که در سال ۱۳۱۵ و در کنار کارخانه قبلی، عملیات ساختمانی آن شروع و در سال ۱۳۱۶ بهره‌برداری از واحد دوم آغاز گردید. در حال حاضر ۷۲ واحد با ظرفیت تولید سیمان در کشور مشغول به فعالیت هستند.
برای خرید خرما بمبا شماره 09030573542 در تماس باشید
تاریخچه صنعت سیمان در ایران
کشفیات باستان‎شناسی و پژوهش‎های انجام گرفته نشان می‎دهد که رومیان نخستین کسانی بودند که از ارزش کاربرد سیمان به مفهوم گیرش و سخت شدن آگاهی پیدا کردند.  ۲۷قرن پیش از میلاد مسیح و تا اواسط قرن هجدهم علاوه بر گل رس و گچ، ماده چسبنده‎ی دیگری به نام آهک پخته به طور مصنوعی تهیه می‌شد که به آهک زنده  موسوم بود واز طریق پاشیدن آب، آن را به آهک شکفته تبدیل می‎نمودند.

رومیان با گذشت زمان ماده‎ای را که پوزولان نامیده می‎شد به گرد آهک شکفته افزودند و با آب، ملاتی ساختند که پس از گیرش توانست در هوا و در زیر آب به حالت سخت باقی بماند. درآن عصر، محصولی را که از اختلاط پوزولان و آهک به دست آمد، سیمان یا CAEMENTE   نامیدند.
برایخرید قوتو در تهران با شماره 09030573542 در تماس باشید
نخستین مراحل کاربرد سیمان در ایران به منظور مصرف در اماکن و تاسیسات بیگانگان مقیم کشور بوده است که آنها از سیمان وارداتی در ساخت کلیساها، سفارتخانه‎ها و بنادر تجارتی و نظایر آن استفاده کرده‎اند اما تحولات اجتماعی و حرکات صنعتی شدن کشور، وم تهیه سیمان را روز به روز بیشتر نمود و از زمانی که احداث ساختمان‎های بزرگ همچون ساختمان راه آهن دولتی، پل‌ها، تونل‎ها و ایستگاه‎ها آغاز شد سیمان نیز در گروه اقلام وارداتی کشور قرار گرفت و از این رو دولت تصمیم گرفت ماشین‎آلات لازم را برای احداث کارخانه کوچکی با ظرفیت تولیدی یکصد تن سیمان در روز خریداری نماید و در سال ۱۳۱۰ در هفت کیلومتری جنوب تهران نزدیک به کوه‎های بی بی شهر بانو و کوه سرسره، احداث اولین کارخانه سیمان ایران آغاز شد.

مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : سیمان ,احداث ,کارخانه ,ظرفیت ,آغاز ,کشور ,صنعت سیمان ,گذشت زمان ,شماره 09030573542 ,کاربرد سیمان ,ظرفیت روزانه ,اولین کارخانه سیمان
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شارژ کنید و میلیونر شوید !!! برای لیلای قلبم علی Kevin سپتیک تانک درخت تنها تحصيل در روسيه ، ايتاليا ، صربستان و ... | فرداد دانش بهترین ربات چت و دوستیابی در تلگرام www.mohsenjavadi.blog.ir در اهواز در دزفول در شوشتر در خوزستان بسوی ظهور