بهترین نوع خرما برای خوردن چیست؟

مجول : ریشه آن در مروکو است، آنها بزرگ و خوشمزه هستند و یک عطر و طعم تافی مانند دارند.


بارهی : همچنین به نام خرمای زرد نیز نامیده می شود، این تنوع بومی مربوط به عراق است آنها نرم و دارای گوشت ضخیم تری هستند.


دایری : این خرما دراز، باریک و سیاه هستند.


هالاوی : اینها فوق العاده شیرین و کوچک هستند.


دگلت نور : یکی از بهترین گونه های تونس و الجزایر می باشد. نیمه خشک و نه خیلی شیرین، این خرماها معمولا در آشپزی استفاده می شود.


برای خرید خرما بم میتوانید با شماره 09030573542 در تماس باشید


هایانی : در مصر، این خرماها نرم و قرمز به سیاه و قرمز هستند.


میگراف: محبوب در جنوب یمن، اینها خرماهایی بزرگ و طلایی هستند.


ایتیما : اینها بومی الجزایر هستند، و بسیار شیرین می باشند و بزرگ و مستطیل اند.


از همه اینها، مجول به عنوان خوشمزه ترین و مغذی ترین نوع خرما است.اینها شایع ترین نوع خرما سیاه هستند و غنی از آنتی اکسیدان ها و فیبر هستند و غنی از پتاسیم نیز می باشند.انواع متعددی از این میوه وجود دارد، که محبوب ترینش مدیجول است.


جالب است بدانید برعکس، مزایای خرماهای کوچکتر، بیشتر نیز می باشد.برخی از فایده های شگفت انگیز خرماها می توانند به ما در این موارد کمک کنند، کاهش کلسترول، درمان یبوست و افزایش سطح انرژی و سلامت استخوان ها.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اکشن شاپ تعبير خواب John همه جا و همه چیز حمید وثیق زاده انصاری (Hamid V. Ansari) آنتی اسکالانت فرکتال سیب کوادکوپتر، هلی شات، پهپاد Jonathan